Смирення

        «А вулиці міста—щире золото,
          прозорі, як скло»(Об’яв.21:21)

Ісус! Господь!
Мій Цар і Друг!
В Тобі життя й благословення.
Мій Утішитель, Божий Дух!
В Тобі черпаю я смирення.

З Тобою відчай перейду:
Глибокі води не затоплять!
Ти знаєш всю мою біду,
Всі сльози, всі страждання й «воплі»…

Хто допоможе, як не Ти?!
До ніг Твоїх я припадаю…
Ти виведеш із тісноти
У веселкову браму Раю.

Випробуванням переплав,
Як плавлять золото в горлині,
Щоб я була, як чистий сплав—
У Небесах,а не в могилі.

Відкрию серце і проллюсь
До ніг Твоїх потоком щирим,
Щоб йти з Тобою, Цар Ісус,
По вулицях Єрусалиму…
21.01.2010р.


Рецензии
Галочка, дуже сподобалось!
Хай Бог дасть сили все пройти,
Щоби до неба нам дойти.
З повагою

Вера Пасько   12.12.2011 05:12     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.