Snowing

Snowing, snowing.
Again, again.
Past is growing
Don’t farewell.
Little-smaler,white in snow.
Near is shorter, past-is all.
Snowing,snowing.
Kind and wise.
Dropping, dropping
Your blue eyes.
Past is hiding,
White is bright.
Snowing, snowing.
Hold me tight.


Рецензии