***

Срослись!!!
          Два духа,
                два сердца,
                два ума!
Зрачком
      к зрачку -
                невидимою нитью -
Уста
    к устам
          ревниво их магнитит -
Порвать, которую
                смерть
                даже
                не вольна!!!


Рецензии