***

мороз малює на вікнах, сьогодні
твій голос сплітає мене вперше.
хотіла почути слова,
але щастя неперевершене.

недовершена я
танцюватиму сальсу в обіймах зими,
тебе відчуваю
в словосполученні "ми".

вплітатиму ніжність,
як блакитні стрічки у волосся
попрошу тебе,
моя карамельна осінь,
хоч раз
пограти в мовчанку,
щоб повторити ще декілька раз
до ранку
всі слова, що не були сказані
і шторм
емоцій
кажуть, ми пов'язані..


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.