Крик

Я крикну вслід твоє ім'я - і зрадить тиша.
Я крикн увслід твоє ім'я  - і раню німоту.
Осіння графіка. Вогка і зовсім нікудишня.
Кидає горілиць в осінню жовту самоту.

Мій фальцетом вдариться об стелю.
Він вереском згвалтує ніжність, сп'янену прощанням,
Й солодкою липкою карамеллю
Під язиком залишиться до рання.

Я відсіч дам взаємній нашій втомі,
Нестримним гомоном зірвусь з гарячих вуст.
Я першим снігом ляжу на долоні
І ніжними сніжинками по світу розлечусь.


Рецензии