Еротика

На дно зіниць впаде глумливим болем
Холодний ранок. Усміхнеться крізь фіранки.
Така терпка і пахне алкоголем
Еротика напівпустої склянки.

А губи в кров. Ти будеш Янголом, пізніше - Богом.
Хай анальгін поволі роз'їдає душу.
Солона. Ніжна й досі ще волога
Еротика розмазаної туші.

Я вже не я. Я стану Темрявою, Спокоєм я буду.
Я буду лялькою, маріонеткою у театрі.
Я буду Тишею. Я проміняю на застуду
Еротику ялицевої ватри.

Якщо це гра, тоді давай на біс?!
Увесь цей фальш убив мене і кинув ниць.
Я зникну, та навічно лишиться в тобі
Еротика моїх смішних зіниць.

Я стану цукром у розчинному напої.
Безсонням стану і поцуплю трохи твого часу.
Тепер повсюди буде плентатись за мною
Еротика твого улюбленого джазу.

Моє несказане прокурене "люблю"
Скриплячим стогоном впаде на ліжко.
Така сумна і сповнена жалю
Еротика прочитаної книжки.


Рецензии