***

Не забирай свої долоні,
Нехай лежать вони в моїх,
І знай, що крізь усі недолі
Тримати хочу тільки їх.

Довір мені свої долоні.
Довіру вірно збережу.
Як, мила, я тебе кохаю,
Усьому світові скажу.

Я хочу, щоб нас завжди разом
Несла кохання течія.
Мовчи і не кажи нічого,
Нехай говорять почуття.


Рецензии