3

1
Без поцілунуів і признань
В тебе до мене одні звертання,
І ці безжальні почуття
перетворились на сумні зізнання..

2
Дарую на пам"ять котики.
і завжди тебе чекаю,
між нами були лишень дотики,
моєму болю немає краю.

3
В душу холод завітав,
вже, мабуть, не засну,
щаслива стрілка годинника
зустрічає свою весну.


Рецензии