Одинока

Я без тебе сумую ночами,
Разом з зорями, там, в висоті.
Я цей сум лиш тамую віршами,
Лиш тобі я співаю пісні.
Десь у росах блука моє щастя,
Мабуть вітер тебе загубив.
Може сталось з тобою нещастя??
Чи ти, милий, мене розлюбив??
Я шепочу тобі - обізвися,
Ти ж кохання мого не пізнав,
Може ти лиш на мить запізнився?
Може довго мене ти шукав?
Там де тіні блукають лісами,
Де торкаються гори небес,
Там шукаю тебе я ночами,
І щоразу чекаю чудес.
Може ти не впізнав мене милий?
Бо я стала подібна весні.
Тільки вітер, мій радник єдиний,
Мої чує тужливі пісні...


Рецензии