не змушуй

не змушуй мене більше звертатися до бога
він мені ніхто
ні брат ні сват ні кум
він мені не допоможе
натомість з тебе зніматиметься вся відповідальність
 за мої дії
за мої злочини
не змушуй мене бігати по судам
тому що якщо ти вже віриш у бога
настане ще твій суд
настане та покалічить тебе
про всяк випадок застрахуй
своє дорогоцінне гнійникове життя
яке ти провів на смітнику
біля будинку офіцерів
і вже точно не змушуй мене йти до знахарів
привороти робити відвороти
це зашкодить тобі хлопче
а мені не принесе ніякого задоволення
тебе б посадити в депутатському кріслі
та не кормити устрицями на сніданок
тоді б ти сам
почав молотися богу
а мене змушувати ні до чого не
потрібно


Рецензии