вмирають

кежуальні хардкорні хлопчаки
парєньки із прозорим волоссям
із незачесаними непомінтими гривами
кудрями розвіяні по вітру
вони навіть не здогадуються
що за ними вмирають ніжні ваніліни
ті що закохуються у волосся
якого не видно
ті що пам*ятають їх колишніми
худими поодинокими самотніми
без друзів дівчат алкоголю
ті що знають їх іншими
або не знають зовсім.
вони до нестями хочуть їх бачити поруч
а вони десь то на футболі 
то на черговому концерті
а після
розбиті носи та долі
розбиті корита надії
поколоті серця
ванілінам важко з такими жити
важко іти до кінця
тому кежуальні хардкорні хлопчаки
залишаються навіки одинокими
а їхні кохання 
вмирають у кожному пострілі погляду
на потенційну жертву
вмирають у кожному ударі ногою у нирку
та відбиваючи печінку вмирають останні
краплі
надії
на
краще


Рецензии