***

Солодко співає пісню ніч,
гомінлива річка замовкає
хочу зрозуміти в чому річ
та лиш шепче серце :Я КОХАЮ!
Позіхає сонне кошеня
прихопивши ці слова муркоче...
хай присняться милий тобі сни,
хай здійсниться все чого захочеш.


Рецензии