Була любов...

Відзвучала мелодія щастя,
загасала остання зоря
як кохання тихенько вмирало,
по обличчі котилась сльоза
Розставання ділило на двоє,
усі смутки, всі муки й жалі,
восени ми з тобою прощались
відлітали тоді журавлі
Ось розтануло наше кохання,
 чи на щастя, а чи на біду,
та лиш згадку про наші стрічання
я крізь призму життя пронесу.


Рецензии