Слова

Слова це вітер...
Сильна злива...
Це безліч не потрібних фраз,
Це міліони афоризмів
І сотні тисячі образ
Та ті слова, що ти говориш -
краплинка ніжності дощу
У цих словах і море щастя...
Простих словах:"ТЕБЕ ЛЮБЛЮ"!!!


Рецензии