Я подарую...

Я подарую тобі серце
та ти тримай його в руках,
Без тебе серце - птаха в клітці
з тобою серце - вільний птах
Я подарую тобі душу,
та тільки не згуби прошу,
я подарую квіти - зорі
і тобі в ноги постелю
Я подарую тобі долю,
але будь - ласка не топчи,
бо я ще хочу поруч тебе
дорогою життя пройти...


Рецензии