що подумала

подумала

-що ми як тролейбуси,в нас завжди один і той же маршрут по життю,і так само йдемо в депо відпочивати,що в наше життя як і в салон заходять люди,іноді вони виходять і більше не їздять,а іноді навіть купують проїзні...

-що ,коли  ти маленька дівчинка,і вчишся їздити на велосипеді,то перші тебе вчать чоловіки,а потім ,ще й колеса бокові знімають...і ми падаємо

-що ,просимо вищи сили,хоч день прожити без болю в серці,але забуваємо ,що попросили всього один такий день!

-що,іноді фантазуємо все-все,але ,коли доходить про людини,яку кохаємо,навіть важко уявити навіть поцілунок,це із-за поганої фантазіі,ні ми просто дорослішаємо і забуваємо кінцівки казок...ми стаємо міркантильними і скіптичними!

-що,кажемо,що куремо для того ,щоб забутись,або відволіктись,але в диму шукаємо відповідь на всі питання...і пачки стає мало

-що вже інтернет стає місцем мастурбаціі на людей з якими не спілкуємось

-що єдиний момент в житті ,коли нам все одне не буде когось вистачати,це буде під час дощу...

-що ми можемо міняти стиль,щоб стати іншим,і не згадувати минуле,але потім ...все одне згадуємо,коли підфарбовуємо корені-хочеш не хочеш,а від минулого не сховатись...

-що знайдеш завжди собі елементарне виправдовування в своїх бідах,наприклад,-так я дура!

-що найкраща відповід на запитання,є не сльози ,а істеричний сміх.Спробуйте посміятись ,не плакати над проблемою...і одразу підходить попередній пункт)

-що ,головне,коли є близька людина,з якою ви можете про все поговорити,випити,поїбати собі мозок...,а потім сказати -козли бля вони,посміятись і почати слухати пісні дитинства,бо тоді було так легко,а на що все ускладняти зараз!)


Рецензии