червонi зiрки. I

вiтер зривався за вiкном.
в четвер.
я вiдчувала,що тепер
(коли ти зостався)
все змiниться.
пам'ятаeш... я тобi казала.
колись ...в iншому життi,
коли могли врятувати лише вокзали
вкорочуючи мiж нами
таке довге...й таке необхiдне *I*

***

це все червонi зiрки
мiй улюблений колiр
ми перейшли з тобою на ти
на тiй невимовнiй мовi
якоi не вчать у школi на першому уроцi
коли ти намалював коло на моiй руцi
коли я зачинила вiкна на останньому поверсi
коли я звикла до твого *merci*
коли ти звик до мого *you promise me*


Рецензии