Жiноче серце

Коли жіноче серце не болить,

Коли життю близькому не радіє,

То сірою постане кожна мить,

Та наче місяць – світить, та не гріє.

 

Коли жіноче серце не болить?

Мабуть, коли зневірою зім’яте;

Коли Душа сховалася за грати,

Забувши про свою останню мить!

 

Коли жіноче серце не болить?

Коли живе коханням швидкоплинним,

Коли єдиним подихом летить

За милим та коханим, за єдиним!

 

                24.02.11


Рецензии