В длига

Туман зимовий на порозі
Ще з ночі тихо спочива,
Стоїть, сумує при  дорозі
Дощем окроплена трава.

Лютневий сніг в темряві ночі
Поплив водою у стави -
І плаче, опустивши очі
Останній місяць зимовий


Рецензии