на украинский фестиваль Парасолька

У кожного є шанс зробити перший крок,
Переступити сумніви і страхи.
Не бійся незначних і перших помилок,
Летить хай пісня в небо білим птахом.

Талант знайде свою дорогу у житті,
Довірся Богу і повір у себе.
На сцену йди, не будь один на самоті,
Бо вже настав зірковий час для тебе.

Танцюй або співай. Душі немає меж.
Лиш не чекай,що буде манна з неба.
Ти маєш над собою попрацювати теж…
Щоб спалахнула зірка і для тебе.
Пр..
Хай буяє весна,
Хай лунають пісні,
Хай у танці кружляють надії….
Відкривай свій талант,
Тут, а не у вісні,
Завжди втілюй в життя свої мрії.


Рецензии