Перша Зустрiч

Золотом сяє
           промінь над морем -
Морем любові
           і морем тепла...
Легкість... Яскравість...
           Ніжність... Цікавість...
Вічність й миттєвість -
Сторінка Життя.

30.06-02.07.2010. Одеса


Рецензии