Гуьйре

Боьмаша-можачу беснаша
къежйина гуьйре
Сийналлин ангали мархаша
кагдина дийкъи

Замано дIакхоьхьу сихонца
дацдина денош
Суьйренаш ийгIина малхаца
догIанах легoш

Аьхкенах кхесторах шелоно
машанаш туьйсуш
Дуьхьала йоьду хьо бIаьстенна
кхолламо юьгуш


Рецензии
Xaz vastash, xaza deshnash,adame daxarca c1alxanash daga yait cuo
barkalla, Tami)

Дашо Аргунская   16.07.2015 00:35     Заявить о нарушении