Ti Amo

Заметілі, завірюхи, перемети на дорогах.
Заметелило левади, завірюшило сади.
Для Метелика-Джованні стало зимно в цьому світі. 
Крильця тріпотять та серце заходилося в журбі.
Кінь в попоні вуха прЯде.
Шпага блимає в пітьмі.
Сутінки корчму обсіли.
Треба свічку запалить…
Втома-втома та журба
в цій країні, де рівнина
переміжена ярами.
І горілочка не п’ється
і не в’ються в животі
махаонові крильцята.
Дон Джовані, йди на двір.
Та сідлай сивка.
На Захід!
Попри холод, пори сніг.
Там ти серденько залишив…
Там воно тебе чекає…
І Вона разом із ним...


Рецензии