Творець всього

Прекрасний день, прекрасна ніч
І світло, й місяць, й темрява сумна…
А зорі, мов багато свіч
Горять від світла до темна.
І живлячись природною красою,
Захоплююсь роботою митця,
Що досконало так створив рукою,
Мов чарами, чарівний світ творця.
Хто він такий?Хто геніально зміг створити
Життя і смерть, даючи подих в світ?
Життя іде, його не зупинити.
Він створював цей край багато літ.
Усе життя у барвах розмаїття....
Небесне диво – зоряний палац,
І сонце, зібране в суцвіття,
Квітковий нагадає плац.
Хто він такий, не знаю я напевно,
Він добрий геній, чи творець всього…
Але усе це не даремно…
Але чому?Не зрозуміть його!


Рецензии