Az qalib!

Xosh gunlerimiz hele qabagda,
Edeceyik bayram Qarabagda,
Xalqim, milletim qalib soragda,
Sahibi Zaman gelecek, az qalib!

Bu sherefsiz sistemi quranlar,
Dindarlari turmeye atanlar,
Oz canini sheytana satanlar,
Mehshere peshman gelecek, az qalib!

Bir isteyimdir tez gelsin imam,
Tez yetishseydi o xoshbext meqam,
Gel, zuhur ele, ey menim agam,
Her derde derman gelecek, az qalib!

Gelse inshAllah Mehdi agamiz,
Sagalar bizim hicab yaramiz,
Yashayar xoshbext bizim xalqimiz,
Shad Azerbaycan gelecek, az qalib!


Рецензии
Azgalib, Asim, az!
Cox beyendim!
Gelbime toxundu...

Allah amaninda!

Нармина Мамедзаде   26.02.2011 00:33     Заявить о нарушении