O zi si-o noapte

Era o zi, cu cer de catifea,
Un soare cu mult zimbet si lumina
Privea spre lume din imparatia sa—
Pamintul se scalda in zi senina.

Iar noaptea cerul plin de licurici
Se-nfasura cu mantia-i albastra,
Si luna ne vedea atit de mici,
Ca fulgii ce se joaca la fereastra.
………………………………………………..
Era o zi in care ma trezeam,
Era o noapte cind dormeau destine,
In burta mamei sincer asteptam
Sa sufle Domnul viata inspre mine…

---------------------------------------------
www.crowelle.com


Рецензии