Am nevoie de tine

Am nevoie de tine
Cind soarele apune
Si-n ochii tai rasare luna—o minune!
Iar orizontul rugineste si-a razelor destine
Imi striga:
“Am atita nevoie de tine!”

Am nevoie de tine
Atunci cind ma trezesc
Si picaturi de roua obraji-mi netezesc.
Racoarea diminetii cu alinari divine
Imi spune
“Am atita nevoie de tine.”

Am nevoie de tine,
Cu-al tau suflet respir
Si-al tau chip e natura pe care-o admir.
Nu pleca, as culege toti crinii din lume
Sa te opresc.
“Am nevoie de tine, sa pot sa iubesc…”

---------------------------------------------
www.crowelle.com


Рецензии