Adio!

Simt durere cumplita,
Firea mea e zdrobita...
Animalul ce moare
Cu ochii spre soare,
Ma priveste si zice:
”Nu plinge, Amice!
Mi-a fost bine in lume,
Cu tine anume,
Cind dormeam pe-al tau prag
Ce-mi era foarte drag,
Si tu pine-mi dadeai,
Si doar tu ma iubeai.
Acum afla, stapine—
Cind esti doar un cine,
Nu stii daca vine,
Ziua de mine...
Azi ma cheama un nor,
Care simte ca mor.
Voi zbura pe o raza
Cu-al meu inger de paza
Spre tarimul de sus,
Timpul vietii s-a scurs.
Eu acum iti vorbesc
Si iti multumesc,
Caci am fost linga tine
Mai MULT decit un cine!”

....................................

Unde nu-i viitor,
Dispare trecutul.
Nu alegem sfirsitul,
Nici inceputul...

---------------------------------------------
www.crowelle.com


Рецензии