Te-am vazut

Te-am vazut.
Te plac, zimbesc, ametesc, ma ascund.
Nu vreau, nu mai pot, nu-ndraznesc sa te-ating.
Palesc, vestejesc si ma sting...

Te-am atins.
Te urasc, ma feresc, m-ai respins.
Nu maninc, nu mai pling, nu-ncerc sa-ti vorbesc.
O straina uitata, traiesc...

M-ai zarit.
Ma opresti, ma doresti si regreti lanfinit.
Nu renunti si mai lupti dezolat, intristat...
Astazi eu te refuz... Ce pacat!

---------------------------------------------
www.crowelle.com


Рецензии