Revenire

Se aude-un tremur de vioara,
Un cor in gindu-mi cinta…
De parca m-am intors in Tara
Si-n limba-mi se cuvinta.

Parintii dragi cu bucurie
Imi sar din prag in brate,
Se-ncinge-o mare veselie
Si totul prinde viata.

Pasesc pe-al visului pamint,
Cu umede pleoape,
De parca timpul s-a oprit
Si mama e aproape.

Iar tata vine cu-n ulcior,
Ne toarna vin cu spuma…
Apoi se-aseaza zimbitor,
Ne zice cite-o gluma.

Odaia mea si micul pat
Stau cartile pe masa…
Povestile nu le-am uitat,
Nici dorul meu de casa.

Pastrez in suflet mii de flori
Si cerul plin de stele.
Si soarele-l revad in zori
In ochii Tarii mele.

---------------------------------------------
www.crowelle.com


Рецензии