Omul perfect

Era un om ideal,
Ca un astru pe cer.
Om simplu, loial
Era, intr-adevar.
Il zaream de departe—
Un idol in fire.
Om sincer, cu carte
Si stele-n privire.
Eroul meu liric
Cu chip ingeresc.
Si-atit de veridic,
Si-atit de firesc...
Dar ce se petrece
In inima mea?
Omul acesta... e rege
In ea.
Pina ce ma trezesc,
Ma gindesc...
Si zimbesc...
Singura mie-mi vorbesc:
”E firesc,
Sa visezi oameni noi,
Ingeri, ce se mai nasc printre noi.”
E dimineata si astrul s-a stins.
Omul perfect a ramas doar in vis...

---------------------------------------------
www.crowelle.com


Рецензии