Imnul vietii

De ce e scurta viata oare?
Cind eu aproape n-am trait...
               
E ca o punte trecatoare
Intre apus si rasarit.
E ca pamintul in miscare
In Universul infinit.
Este un semn de intrebare
Cu un raspuns nedefinit.
Si ca un punct in deplasare,
Dar care poate fi oprit.
E un indemn si o chemare:
De a-ti gasi un loc sub soare,
De a pluti pe-un vis in mare,
De a iubi chiar daca doare,
Si a gasi o alinare
In pragul zilei urmatoare.

Daca as mai pune-o intrebare,
Ce-ar spune un inger pazitor -
De ce e scurta viata oare?
El nu-mi raspune, pleaca-n zbor...

---------------------------------------------
www.crowelle.com


Рецензии