Iertare

E uman sa gresim uneori,
E firesc.
Sintem roadele unui pom omenesc.
Si nimic nu ne este strain,
Viata trece pe-alaturi senin.
De ce totusi ne paste un chin?
Cind lumina se naste in zori,
Intunericul cade-n apus.
Nu intorci clipa care s-a scurs,
Nu repari prea usor ce s-a spus,
Nu mai vezi omul care s-a dus...
Sa iertam este tot ce ramine
Si speranta in ziua de mine.
Chiar de nu vine totu’napoi,
Cerul se rupe sub valul de ploi,
Lumea se prabuseste-n noroi—
Harul iertarii zace in noi.
Vreti sa ramineii in doi?
E firesc.
Iarta-l, daca ti-a spus ”TE IUBESC.”

…………………………………………

Noi nu ne nastem cu chipul de zeu...
Fapta i-o poate ierta Dumnezeu.
Eu sint un om si om voi ramine,
Inima mea nu iarta pe nimeni.
Stiu ca uitarea este un scut,
Dar nu am forte divine.
Nu pot, eu nu pot sa uit!
Sa sterg trecutul din mine…

---------------------------------------------
www.crowelle.com


Рецензии