Що минають дн...

Що минають дні - не слід тужити.

Залишають дні в душі свій слід.

Нам ще треба безліч днів прожити.

Нам життя дарує безліч літ.

Хто роки рахує боязливо,

Не відчує біг швидких годин.

Хто роки рахує, той можливо

В самоті рахує їх, один...


Рецензии