Din nou aici...

Cu vintul lin de toamna, te duci asa departe,
Ca-n urma ta se-asterne o zi si inc-o noapte.
Trec orele оn graba, nimic nu mai revine,
Eu sper ca, intr-o zi, vei fi iar linga mine.

Ma uiti si uiti de tine, de parca ai dormi,
Invaluit de mreaja rutinei, zi cu zi,
Te pierzi in panorama trecutului din noi,
Trezeste-te si-ncearca sa vii iar inapoi.

Prin zimbet amarui, acoperit de ceata,
Vad sufletu-ti plapind, ce tace si ingheata.
O raza de lumina ti-as darui-sa-nvingi
Distanta ce ne doare, sa fii din nou aici.

Te chem si tu nu vii. Dar, poate, ca-ntr-o zi
Si tu ma vei chema, dar eu nu voi veni.
Pe rugul unei vieti va arde-n miez de noapte,
Speranta de-a iubi, de-a fi din nou aproape...

---------------------------------------------
www.crowelle.com


Рецензии