Apus de soare

La un apus de soare
Amurgul ma priveste
Si geamul abureste
De calda-mi rasuflare.

Eu ma gindesc la tine
Cu lacrimi nevarsate,
Sub gene adunate,
Iar somnul tot nu vine.

Bureaza trist pe-afara,
Par stropii adormiti,
Curg orele cuminti
Si totul ma-nfioara.

Sunt prada unei nopti
De vise ne-mplinite,
La fel ca inainte
Tu n-o sa vii, nu poti...

Pe ea o stringi la piept
Si o numesti iubita,
Cu inima zdrobita
Eu stau si te astept.

Ai chipul de strain,
Desi nu te-am uitat,
Un nor s-a strecurat
Pe cerul meu senin.

Durerea e prea mare,
Iertare nu gasesc,
Caci eu te parasesc
La un apus de soare...

---------------------------------------------
www.crowelle.com


Рецензии