Пролог от А до Я. 40

см. Пролог от А до Я. 39.

       БО. ЬО(я) ЗАЛЫШУ ВАС И ДО ДРУГЫХ ПИДУ.
       ТАКЫХ ЯК ВЫ БАГАТО В Е, А ЬО ОДЫН ЛЫШ.
       ТАК ЩО БЫСТРЕЙ КУМЕКАЙТЕ.
       БО. ЬО З ВАМЫ ЧИКАТЫСЬ НЕ БУДУ. ХЬТЬ МНИ И ЖАЛОКО ПОТИМ ВАС БУДЕ.
       ННО. НАВИЯЗУВТЫСЬ НЕ В МОИМ СТЫЛИ.
       ЦЕ СТЫЛЬ ТОГО, ХТО ЗАМИСЬТЬ МЕНЕ ПРЫЙДЕ, АКШО МЕНЕ ВЫ ПАТЕРЯЙЕТЕ.
       Й. ПОВИРТЕ МНИ: ДЛЯ ВАС ЦЕ ГИРШЕ.
       БО. Е ЗАКОН ТАКЫЙ:
      
       КТО ШАНС БЛАГОПРИЯТНЫЙ НЕ ВЫКРЫСТАЕ, БУДЕ ВСЕ ТЕ,
       ЩО В НИМ БУЛО, САМ ВЖЕ ШУКАТЫ.
      
       ДЛЯ ВАС ЦЕ ЗНАЧЫТЬ, ЩО ЦЕЙ ТОНАЛЬЛЬ ВЫ МОЖЕТЕ НЕ ПОЛУЧЫТЫ.
       Й. САМЫМ ПРЫЙДЕТЬСЯ РЫТЫ.
       ОЙ.. ЧЫ ВЫРЫЕТЕ?.. НАВРЯД-ЛИ.
       БО. ЩОБ ЦЕ ЗРОБЫТЫ, ТРЕБА СЬБЕ МАТЫ ТАМ, КДА РЫЕШЪ.
       ЬО МАЮ. ТОМУ МЕНИ ЦЕ Е НЕ СЛОЖНО.
       А ВЫ НЕ МАЕТЕ. ТОМУ ДЛЯ ВАС ЦЕ Е ПРАКТЫЧНО НЕ ВОЗОМОЖНО.
       РАЗВЕ ЧТО ВАС ПРОСТО ПОЖАЛИЮТЬ.
       Й. ЩЕ РАЗ МЕНЕ ПОПРОСЯТЬ.
       И. ЬО ДОРЫЮ АКШО НЕ БУДУ, КОНЕЧЬНО, ЗАЙНЯТЫЙ. Х...
      
       И ЩО? А ТО, ЩО ЙГО НАЧЛЫ ТРАВЫТЫ.
       Й. ГВОЗЬДЬМЫ ЙМУ В ТИЛО ТЫКАТЫ.
       И. ВСЯКЕ ИНШЕ.
       БО. У ОБАТАЛИ НА ТЕ, ЩО ВИН СКАЗАВ ИМ, ТАК ВИДРЕАГИРУВАЛЫ:
      
       Й ЩО ЦЕ ВИН З СЕБЕ ВОБРАЗЫВ?! ВИН ЖЕ ТАКЫЙ, ЯК МЫ Е!
       ПРОСТО В НИМ ЩОСЬ НЕ ТАК, ЯК В НАС ЩЕ!
       ЯКБЫ Ж ВИН БУВ НЕ ТКЫЙ, ЯК МЫ, - ВИН БЫ НЕ ТАК, ЯК МЫ ПАРААВЫВСЯ.
       А В НИМ ВСЕ ТКЕ, ЯК И У НАС. ТОМУ. ВИН З НАС. ЛЫШ СВЕРХНОРМАЛЬНЫЙ.
       И. ХОЧЕ ХВАРНО (славы).
       ННО. ЦЕ ТРЕБА ЗАСЛУЖЫТЫ. Й. ДОЖДАТЫСЬ, КОЛЫ ТЕБЕ ПРЫЗНАЮТЬ.
       ТОМУ. ХАЙ НАМ СЕБЕ ДОКАЖЕ.
      
       И ВСЕ. ТОНАЛЬЛЬ ВНЫ НЕ ОСОВОЮВЛЫ.
      
       ЩЮР ВЖЕ КЫПИВ. АЛЕ. ТЕРПИВ.
       БО ЩЕ НАДИЯВСЯ, ЩО ВНЫ ОДУМАЮТЬСЯ. ....
      
       И. ВНЫ ДОДУМАЛЫСЬ.
      
       ОЙХ! - ВНЫ НАЧАЛЫ ТОНАЛЬЛЬ НА СЕБЕ ПРЫМИРЮВТЫ.
       КУСОЧКАМЫ. ЗДЫРАТЫ Й ГЛОТАТЫ. Й. ВЫПЛЬОВУВТЫ.
       Й. З ЦЬГО ХВАРНО СОБИ ЗАРОБЛЮВТЫ.
       Й. ТОНАЛЬЛЬ НАЧАВ ЩЕЗАТЫ. ....
      
       ЦЬГО ЩЮР УЖЕ НЕ ЗМИГ ПРОСТЫТЫ.
       ВИН ПЕРЕСТАВ ЙГО РЫТЫ.
       И. НА ПРОЩАННЯ ИМ ТАК СКАЗАВ:

см. Пролог от А до Я. 41.


Рецензии