Lui Grigore...

(Unchiului, plecat dintre noi...)


Tu ai plecat si trista e natura.
Iar noi te-am asteptat sa vii, curind...
O mama ti-a pierdut faptura,
O soarta se-odihneste in pamint.
Un frate-ti duce dorul ca-nainte,
Bat clopotele grele, intristate,
De ce purtat-ai negrele vesminte,
De ce grabit-ai fost sa-l vezi pe tata?!
Esti pe tarimu’n care soarele se stinge
Si toate sufletele noastre licaresc.
Dar mama-ti duce dorul... plinge.
...................................................
O mama si un frate te iubesc.

---------------------------------------------
www.crowelle.com


Рецензии