Наше село

Наше село - Мельники зветься,
Побачиш його й душа засміється.
Ліси тут красиві, ставки і поля,
Щей наш чорнозем-українська земля!
На пагорби вийдеш побачеш його,
І скажеш о якже ж змінилось воно.
Немає вже в полі тих тракторів,
Немає й доярок,всі ферми пусті.
Сьогодні вже ті, хто гектари орав,
Пилюку ковтав,і машини справляв.
Старенькі у дома вони всі сидять,
І руки і ноги весь час вних болять.
А ті, які п'яні у скирті лежали,
Й добро все колгоспне весь час пропивали.
Теж вдома старенькі сидять,
Лиш руки і ноги у них не болять.


Рецензии
Которые пьяные в скирдах лежали,
Добро,что колхозное, всё пропивали,
Возможно,что дома уже не седят,
На кладбищах мирно,в покое лежат..

Правдиво пишете.Понравилось.

Виктор Чабан   25.02.2011 11:52     Заявить о нарушении