Сiнгулярнiсть

Big Bang відбувся через нас
Тринадцять міліардів років
Земля і космос обертас
Чекають наших кроків.
Час, простір – суть лише об’єм,
Лаштунки для кохання
А замість ми їмо і п’єм
Тамуємо бажання.
Тепер провалюється світ
В цю прірву поміж нами
І  риє місяць чорний кріт
Під чорними зірками.


Рецензии