Scrisoare de amor

Insir aceste versuri
Si ma gindesc la tine.
Desi nu esti aproape,
In gind totusi imi vine
Dorinta cea fierbinte
Curind de-a te vedea.
Si mintea-mi explodeaza,
Iar inima imi vrea
Sa te ating de mina
Si cald sa te sarut.
Aceste sentimente
Nicicind nu le-am avut.
Esti unicul pe lume
Si tu esti pentru mine.
Nu obosesc a spune:
„Eu te-am gasit, in fine!”
Eu cred ca este soarta,
Un prea frumos destin
Si dreagostea cea mare
S-o savuram din plin.

---------------------------------------------
www.crowelle.com


Рецензии