readin 5

.words...
...letters...
...notes...
...tones...
...signs...
...marks...
...trace...
...track...
...point...
...purpose...
...indication...
...performance...
...execution...
...behaviour...
...action...
...violence...
...violoncello...
...thoughts...
...dreams...
...expression...
...donation...
...life...
...love...
...words.

/картина Mahmood Al Khaja


Рецензии