Asteptare

Cit e de rece ploaia asta,
Si cred ca e destul de frig
Ca sa inchid incet fereastra,
Ce rost mai are sa te strig?
Un nor se lasa peste tara.
Acolo unde ai sa pleci,
Se-ude un clinchet de vioara,
Prin frunze umede si reci.
Iar cu sperantele desarte,
Se-neaca dragostea in piept,
Se scalda sufletul in noapte,
Ce rost mai are sa te-astept?

---------------------------------------------
www.crowelle.com


Рецензии