Дорогенькому синочьку

Наший любий,рідний
сину ти унас один
і в цей день для всіх
важливий ми бажаемо
тобі,будь щясливим у
житті,хай струмком
здоров'я льється,хай
твій янгол охоронець
тебе не лишає и в хвилину
не легку за руку
тримає,все ціни ты
в цьому світі,поважай
людей люби маму
люби тата та знай
головне,щьо ніколи
и ніхто так не любитеме тебе.


Рецензии