Nebunie

De ce...?

Perfide ginduri ma pindesc
Si zilele par sumbre
Inconjurat de umbre
Eu simt ca-nnebunesc.

As vrea sa cad in drum
Pe umedul pamint
De frunze acoperit,
Sa ma transform in scrum.

Caci daca n-as mai fi
Nimic nu s-ar schimba
Si ploaia ar suna
Ca-n orice alta zi...

De ce...?

---------------------------------------------
www.crowelle.com


Рецензии