Ma doare!

E un chin,
Totu-n jur e venin,
Cerul care-mi parea mai senin
E ca parul tau ebenin.
Si durerea m-apasa sa scriu,
Sa-mi scot capul din micul sicriu.
In jur totu-i pustiu...
E tirziu
Si ceasornicul suna cu jale,
Poate-i timpul sa caut o cale,
Un remediu si o alinare
De la tot ce ma doare...
Cit ;ncerc sa zimbesc,
Cit as vrea sa traiesc,
Ma doboara o jale cumplita.
Care-i forta ce ma agita
Si-nsuflet se precipita?
Si ma doare, ma doare din nou!
E mai bine aici...in cavou.

---------------------------------------------
www.crowelle.com


Рецензии