Halogen

E frig si totul ingheata incet,
Un turture-i gindul ca o sa te pierd.
Si mine pleca-vei departe pe veci,
Sarutul meu moare pe buzele reci.
Cit mi-as dori sa nu pleci...

---------------------------------------------
www.crowelle.com


Рецензии