In seara asta

Vreau atit de mult sa te am paroape...
Simtind aburii calzi ce-i expiri,
Plecind capul atunci cind m-admiri,
Sarut albele tale pleoape.

Iar inima-mi bate-n tacere de-apus,
Tu zimbesti si ma furi cu privirea,
Poate miine ramin cu-amintirea
Clipelor dragi ce s-au scurs.

O mie de umbre-n tacere ne-nghit,
Aprind candela dragostei pure
C-apoi somnul cel dulce sa fure
Doua inimi ce-n veci s-au unit.

---------------------------------------------
www.crowelle.com


Рецензии