Din ziua-n care...

Din ziua-n care te-am vazut,
Pastrez o calda amintire—
In ochii tai mari si caprui
Plutea o raza de iubire.

Din ziua-n care te-am cuprins
Si mi-ai soptit cu glasul blind,
Un soare-n inima-ai aprins
Si cite-o stea in orice gind.

Si-n seara cind te-am sarutat,
Din riu apusul ne zimbea.
Privind la chipul tau curat,
Stiam ca esti iubirea mea.

---------------------------------------------
www.crowelle.com


Рецензии