Presupusa

Pe unde curge viata si cine ne-a creat?
In lumea asta larga am multe de aflat…
De ce traim pe Terra si nu plutim in mare?
De ce eu sint fiinta, iar sufletu-mi nu moare…

Eu vad ce-mi spune ochiul sa vad in departare,
Aud doar ce se zice, dar ce se zice oare?
Caci oamenii sint fapte, dar fapte ale cui?
Nu stiu nici eu, nici lumea, sintem a nimanui.

De ce avem un soare si cerul e senin?
De ce tu crezi in Buddah, iar altii in destin?
De ce venim pe lume prin chinuri si dutrere?
De ce iubirea mamei ne-aduce mingiiere?

Ne naste suferinta c-o masca  de paiata,
Murind ne urmareste adevarata fata
De noi si noi mistere a lumii de apoi,
Ce nu vor fi vreodata cernute printre noi.

Acesta-i adevarul  cel sec si chinuit,
O soarta si un nume pe oameni i-a unit.
Iar fortele naturii cu chip de Dumnezeu
Sint unica speranta in care cred si eu.

---------------------------------------------
www.crowelle.com


Рецензии